Η πρώτη Τράπεζα Βitcoins στην Γερμανία

Capture

Με έδρα το Μόναχο η Fidor Bank αποτελεί το  ξεκίνημα μιας πρωτοβουλίας για τη δημιουργία της πρώτης «εξειδικευμένης τράπεζας για κρυπτο-νομίσματα” στην Ευρώπη. Η πρωτοβουλία έχει ως στόχο να δημιουργήσει μια πλήρως ρυθμιζόμενη και με άδεια χρηματοοικονομικών υπηρεσιών οντότητα. Η πρόθεση είναι να συγκεντρώσει προϊόντα και τις υπηρεσίες από διάφορους παρόχους ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων και να προσφέρει ένα ευρύ φάσμα χρηματοοικονομικών προϊόντων και άλλων υπηρεσιών που σχετίζονται με τα κρυπτο-νομίσματα.

“Ως μια Γερμανική  τράπεζα  είμαστε στην ευχάριστη θέση να είναι το πρώτο σημείο σε αυτήν την σημαντική διεθνή πρωτοβουλία. Έπειτα από συνομιλίες με τους υφιστάμενους και τους νέους εταίρους ενισχύθηκε η πεποίθησή μας ότι πρέπει να επικεντρωυούμε στα  εναλλακτικά νομίσματα όπως το Bitcoin” δηλώνει  ο Matthias Kröner, Διευθύνων Σύμβουλος της Fidor Bank AG.

«Ο στόχος της πρωτοβουλίας αυτής είναι να δημιουργηθεί μια εξειδικευμένη τραπεζική πλατφόρμα για κρυπτο-νομίσματα. Προϊόντα και υπηρεσίες από διάφορους παρόχους των εικονικών στοιχείων του ενεργητικού, όπως Bitcoin (π.χ. ανταλλαγές, πληρωμή, εμπορία) πρέπει να ομαδοποιούνται σε ένα είδος «κρυπτο-νόμισμα-αγορά”, συνέχισε Kröner.

 

 

Leave a Reply

Please use your real name instead of you company name or keyword spam.

Skip to toolbar