800 εκατομμύρια $ επενδύθηκαν στο Bitcoin

Οι επενδύσεις στο χώρο του Bitcoin ανήλθαν στα $800 εκατομμύρια, γεγονός που δείχνει ότι το Bitcoin έχει αναπτυχθεί κατά 25% ταχύτερα από ότι το Internet στα αρχικά του στάδια στα μέσα της δεκαετίας του ’90.

Η IBT (International Business Times) UK ανέλυσαν δεδομένα από την PricewaterhouseCoopers και το Coindesk και υπογραμμίζουν ότι οι αυτές οι επενδύσεις έχουν διπλασιαστεί σε σχέση με το 2014 , συμπεριλαμβανομένων και των $116 εκατομμυρίων που κατάφερε να συγκεντρώσει η 21 Inc. , μια startup που παράγει bitcoin mining chips.

Πέραν τούτου, η δαπάνη στο Bitcoin έχει ξεπεράσει τις αντίστοιχες δαπάνες για το Internet και ο Marc Andreessen εξηγεί ότι και τα δύο θεωρούνται αντισυμβατικές τεχνολογίες για την εποχή τους.

“Το 1994, σαν εταιρία venture capital, ήταν μια καλή ιδέα να πάρει το Internet στα σοβαρά και να επενδύσει σε μια σειρά επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνταν πάνω σε αυτό τον τομέα”

Εκτός από την 21 Inc., η IBT UK αναφέρει άλλες σημαντικές επενδύσεις όπως τα $28 εκατομμύρια στην Ripple Labs, τα $50 εκατομμύρια στην Circle και τα $75 εκατομμύρια στην Coinbase.

Η αναφορά κλείνει λέγοντας ότι το Bitcoin αυξάνει τη δημοτικότητα του λόγω της σταθερότητας που εξασφαλίζει χρήση του σαν ισοτιμία. Παρ’ όλα αυτά το ενδιαφέρον των εμπόρων παραμένει στο 50% και δείχνει να παραμένει στάσιμο προς το παρόν.

Leave a Reply

Please use your real name instead of you company name or keyword spam.

Skip to toolbar