Νέα αγορά παραγώγων πάνω στο Bitcoin

Μια παρέα φοιτητών από το Πανεπιστήμιο της Βοστόνης έχει ξεκινήσει τη δημιουργία ενός χρηματιστηρίου παραγώγων για ψηφιακές ισοτιμίες, επιτρέποντας σε αυτούς που κατέχουν σημαντικά ποσά σε bitcoins να προστατευτούν από τη μεταβλητότητα της αγοράς.

Η Alt-Options ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2014 από τους Joe Zhou, Kevin Foo και Marco Cuesta και και προσπαθεί να γίνει το Χρηματιστήριο του Σικάγο για τις ψηφιακές ισοτιμίες, με την δυνατότητα αγοράς και πώλησης παραγώγων πάνω σε κρυπτο-ισοτιμίες στην πλατφόρμα της. Η νέα πλατφόρμα θα ξεκινήσει τον επόμενο μήνα σε συνεργασία με το College Cryptocurrency Network.

Η πλατφόρμα φιλοδοξεί να έχει την ίδια κινητικότητα με το Χρηματιστήριο του Σικάγο ώστε να βοηθήσει το trading στο Bitcoin. Με εργαλεία που βρίσκεις συνήθως σε επαγγελματικές πλατφόρμες trading και σε American options για τυπικούς πελάτες χρηματιστηριακών, αυτή η ομάδα των φοιτητών ελπίζει να φέρει την επανάσταση στο τρόπο που εταιρίες mining ρευστοποιούν τα στοιχεία τους, κάνουν hedging και διαχειρίζονται τα ποσά των bitcoins που κερδίζουν κάθε μέρα ώστε να δίνουν την ευκαιρία σε όλους τους υπόλοιπους χρήστες να πειραματιστούν με το Bitcoin.

Leave a Reply

Please use your real name instead of you company name or keyword spam.

Skip to toolbar