Η Astropay στην Ελλάδα!

Click here to view original web page at www.betmarket.gr

Η Astropay στην Ελλάδα!


astropay-card

Η Astropay, η κάρτα πληρωμών που κατέκτησε την Ν. Αμερική τώρα και στην Ελλάδα από το επίσημο reselling site www.astropay.gr. Η κάρτα Astropay παρέχει ένα ασφαλή, γρήγορο και αξιόπιστο τρόπο online πληρωμών οποίος προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα. Η κάρτα Astropay αποτελείται από έναν 16-ψήφιο αριθμό και μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε άμεσα σε ένα ή περισσότερα sites για τις αγορές ή τις online καταθέσεις σας. Η κάρτα Astropay μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για αναλήψεις.

Που να αγοράσω? Μπορείτε να αγοράσετε την κάρτα Astropay online στο επίσημο site www.astropay.gr. Μπορείτε να κάνετε κατάθεση στον λογαριασμό μας και σας αποστέλλουμε την κάρτα με email σε μερικά λεπτά. Σύντομα θα προστεθούν και σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα!

Ποια sites δέχονται Astropay? Το 2winbet.gr είναι το πρώτο Ελληνικό στοιχηματικό site που δέχεται την Astropay ως μέσο κατάθεσης.

Σχετικά με την Astropay
Η AstroPay είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη λύση πληρωμών. Παρέχει εγγυημένες λύσεις πληρωμής για τους καταναλωτές και τις επιχειρήσεις. Η AstroPay εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο και καλύπτει όλες τις μεγάλες αγορές προσφέροντας λύσεις πληρωμών παγκοσμίως. Η Astropay χρησιμοποιείται σε περισσότερα από 40,000 ηλεκτρονικά καταστήματα από 600,000 πελάτες και σε τουλάχιστον 5000 ημερήσιες συναλλαγές. Μερικά από τα ποιο γνωστά ονόματα διεθνών εταιριών εμπιστεύονται την Astropay για ως μέσω πληρωμής.

astro

Η AstroPay ξεχωρίζει στην ευκολία χρήσης : απλή διαδικασία ενσωμάτωσης και και λειτουργίας για τους εμπόρους, εύκολη εγγραφή και τη χρηστικότητα για τους πελάτες .
AstroPay είναι ήδη ο προτιμώμενος τρόπος πληρωμής για χιλιάδες καταναλωτές!

Tweet

Comments are closed.

Skip to toolbar