Και η PwC στο παιχνίδι του Bitcoin

 

Η PricewaterhouseCoopers (PwC) είναι η 2η μεγαλύτερη εταιρία στους “Big 4” της ελεγκτικής και επίσης η δεύτερη που υποστηρίζει το Bitcoin σε έκθεση της προς τους πελάτες της.

Η Deloitte, η μεγαλύτερη από τις “Big 4”, είχε υποστηρίξει το Bitcoin και το blockchain σε ποικίλες περιστάσεις ξεκινώντας με μια έκθεση το Νοέμβριο του 2014, όπου πρότειναν στους πελάτες τους να πληρώνουν σε Bitcoin για ότι χρειάζονται.

Στις τελευταίες κινήσεις της Deloitte συγκαταλέγεται η πρόταση για τη δημιουργία ενός κρατικού cryptocurrency, του Fedcoin και η δημιουργία μιας εταιρίας, της Rubix, που δημιουργεί blockchain για τους πελάτες της. Μπορείτε να διαβάσετε το white paper του Fedcoin εδώ.

Η PwC στα ευρήματα της έρευνας της δεν υποστηρίζει απλώς ότι το Bitcoin είναι εδώ για να μείνει , αλλά οι επιπτώσεις του στο χρηματοοικονομικό σύστημα είναι αναπόφευκτες και θα το μεταμορφώσουν προς το καλύτερο.

Εδώ θα βρείτε το brief της έκθεσης.

Μαζί, η Deloitte και η PwC έχουν πάνω από 400.000 εργαζόμενους που συμβουλεύουν εκατομμύρια πελάτες ανά τον κόσμο για τα μεγαλύτερα χρηματιστήρια του κόσμου. Η προσθήκη του Bitcoin στις συμβουλευτικές τους υπηρεσίες είναι ένα θετικό σημάδι που δείχνει τη δυναμική που έχει πλέον στον χρηματοοικονομικό γίγνεσθαι.

Leave a Reply

Please use your real name instead of you company name or keyword spam.

Skip to toolbar