Που να ξοδέψετε τα Bitcoins σας

Ο καλύτερος τρόπος για να ανέβει η αξία του Bitcoin είναι ο αυξανόμενος αριθμός συναλλαγών. Για αυτό μην αφήνετε τα Bitcoin σας στο πορτοφόλι σας. Βγείτε και ξοδέψτε ! Παρακάτω είναι οι 5 καλύτεροι τρόποι για να το κάνετε

1) Fiverr

Το Fiverr είναι ένα φοβερό site που φέρνει εις πέρας μικρές δουλειές – ένα νέο logo για την εταιρία σου, slideshows, videos και πολλά άλλα. Οι τιμές ξεκινάν από τα $5. Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα freelance sites, δεν ισχύει η σχέση ποιότητας – τιμής. Μπορείς να βρεις εξαιρετικά ταλέντα που θα κάνουν τη δουλειά σου ακόμα και με $5.

2) Overstock

Το site αξίζει την προσοχή σας σαν πρωτοπόροι στο χώρο του Bitcoin, που δέχτηκαν πληρωμές σε Bitcoin όταν οι υπόλοιποι γελούσαν με αυτή την ιδέα. Πριν από λίγο καιρό, η Overstock ανακοίνωσε τα πιο δημοφιλή προϊόντα που αγοράζονται με Bitcoin. Ανάμεσα στα πιο δημοφιλή ?

Χαλιά, ταπετσαρίες και ακουστικά. Τελικά, οι bitcoiners είναι κανονικοί άνθρωποι και όχι μόνιμοι κάτοικοι του Dark web.

3) Καφέ / μπαρ

Υπάρχει μια τρομερή ικανοποίηση όταν πληρώνεις με τα “μαγικά” σου χρήματα για τη μπύρα σου ή για το καφέ σου. Εδώ θα βρείτε ένα χάρτη με όλα τα καταστήματα που δέχονται Bitcoin για τη πληρωμή των αγαθών τους.

4) Δωρεές

ΜΚΟ όπως ο Ερυθρός Σταυρός δέχονται δωρεές σε Bitcoin. Παράλληλα, το Wikileaks έχει ανακοινώσει ότι δέχεται βοήθεια σε Bitcoin ώστε να προστατεύσει τους πολίτες από τις διεφθαρμένες κυβερνήσεις.

5) Χρυσός

Η Vaultoro σου επιτρέπει να αγοράσεις χρυσό με bitcoins χωρίς πιστοποίηση. Κρατείτε σε ασφαλές μέρος και μπορείς να έχεις και φυσική κατοχή αν έχεις αγοράσει αρκετό.

Πηγή : bitscan.com

Leave a Reply

Please use your real name instead of you company name or keyword spam.

Skip to toolbar