Η OpenLedger ξεκίνησε σήμερα την λειτουργία της

Το OpenLedger, το πρώτο αποκεντρωμένο ανταλλακτήριο, ξεκίνησε σήμερα την λειτουργία του. Το ανταλλακτήριο επιτρέπει στους χρήστες του να μετατρέπουν τα bitcoins τους σε smart coins που θα είναι συνδεδεμένα με πραγματικές ισοτιμίες. Τα smart coins θα μπορούν να κρατηθούν ή να ανταλλαχθούν μέσα στο αποκεντρωμένο ανταλλακτήριο. Η εξαργύρωση των smart coins θα μπορέσει να γίνει μέσω Nanocard, Paypal, Ripple και μεταφορές μετρητών.

Το σύστημα του OpenLedger ασφαλίζει τις συναλλαγές με την τεχνολογία multi signature, τον block explorer του και την πλήρη πρόσβαση στο BitShares. O Dan Larimer, developer στην BitShares, είναι ένας από τους πρωτεργάτες του project και ισχυρίζεται ότι το σύστημα είναι ικανό να διεκπεραιώνει 100.000 συναλλαγές το δευτερόλεπτο.

Ο στόχος της πλατφόρμας είναι το trading του Bitcoin να γίνεται με τους ρυθμούς της Wall Street και σε αυτό θα βοηθήσουν η πλατφόρμα του BitShares, το blockchain και η Crypto Coins Exchange Denmark.

Η πλατφόρμα θα λειτουργεί στη βάση της μέσω ενός πρωτοκόλλου smart contract. Η τεχνολογία proof-of-stake που χρησιμοποιείται από την BitShares θα βρίσκεται πίσω από την εφαρμογή των συμβολαίων.

Leave a Reply

Please use your real name instead of you company name or keyword spam.

Skip to toolbar