Νέα βιβλιοθήκη εντολών στο 21 Inc. Computer

Η 21 Inc. υποσχέθηκε να μετατρέψει κάθε υπολογιστή σε Bitcoin miner. Δεν θα γίνεται μόνο mining όμως, αλλά θα τρέχει και bitcoin εφαρμογές. Για να βοηθήσει τους developers, η εταιρία εξέδωσε μια “bitcoin library” για τους υπολογιστές της.

Αυτή τη στιγμή, η βιβλιοθήκη είναι ένα σύνολο εντολών σε Python που περιέχει τις βασικές λειτουργίες για πολλές bitcoin εφαρμογές.

Η παρούσα έκδοση της βιβλιοθήκης είναι διαθέσιμη στο site της 21 Inc. Περιλαμβάνει ειδικές συναρτήσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των εφαρμογών για blockchain, mining και cryptography.

Πέρα από τις παραπάνω λειτουργίες, η βιβλιοθήκη δίνει στους χρήστες του 21 Computer την ευκαιρία να δημιουργήσουν τη δική τους εφαρμογή για “transaction creation, signing, verification and broadcasting, including multisig transactions”.

To 21 Inc Computer κοστίζει κοντά στα 400 $ και κυκλοφόρησε το Σεπτέμβριο. Μπορεί να λειτουργήσει αυτόνομα ή συνδεδεμένη σε Mac, Windows ή Linux υπολογιστή. Περιλαμβάνει ένα command line σαν interface, μια βιβλιοθήκη Python 3 και μια κάρτα SD 128 GB με όλο το blockchain.

Leave a Reply

Please use your real name instead of you company name or keyword spam.

Skip to toolbar